Benim Doğam Benim Dünyam My Nature My World (eTWİNNİNG PROJESİ)

Benim Doğam Benim Dünyam My Nature My World

Erken çocukluk döneminde öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak, öğrencilere doğa sevgisi aşılamak, öğrencilerin duygu ve düşüncelerini eğlenerek,yaparak yaşayarak, farklı yöntem ve tekniklerle ifade etmesini sağlamaktır.
To create environmental awareness in students in early childhood, to instill a love of nature in students, to enable students to express their feelings and thoughts by having fun, doing and experiencing, with different methods and techniques.

Proje Hakkında / ABOUT THE PROJECT

·        Benim Doğam Benim Dünyam My Nature My World

HEDEFLER /  TARGETS

-Bilinçli, çevreci bireyler yetiştirmek./To raise conscious, environmentalist individuals.
-Doğa sevgisi oluşturmak./ To create a love of nature.
-Yaratıcılık becerilerini geliştirmek. /Developing creativity skills.
-Teknoloji okuryazarlığı oluşturmak. / To create technology literacy.
-Problem çözme yeteneğini artırmak. /To increase problem solving ability.
-Güncel doğa problemlerinin farkına varmalarını sağlamak. / To make them aware of the current nature problems.

ÇALIŞMA SÜRECİ / WORKING PROCESS

Çalışma süresince belirli temalar işlenecektir. Bu temalar kutuplar, denizler, hayvanlar, dönüşüm, çevre kirliliği, ormanlardır. Belirlenen temalarda her ay stem ve kodlama çalışmaları, doğa etkinlikleri yapılacaktır. temaların aylık düzenlenmesi ve uygulanacak etkinlikler proje ortaklarıyla birlikte kararlaştırılacaktır.
Certain themes will be covered during the study. These themes are poles, seas, animals, transformation, environmental pollution, forests. Stem and coding studies and nature activities will be held every month on the determined themes. The monthly arrangement of the themes and the activities to be implemented will be agreed with the project partners.

BEKLENEN SONUÇLAR / EXPECTED RESULTS

-Doğa  sevgisiyle, çevresini koruyan bireyler yetiştirmek./To raise individuals who protect their environment with a love of nature.
-Problem çözebilen, analitik düşünebilen, 21. yy. becerilerini kullanabilen öğrenciler yetiştirebilmek./To raise students who can, solve problems, think analytically, and use their 21st century skills.

07.04.2022 1246

07-04-202207-04-202207-04-202207-04-202207-04-202207-04-202207-04-202207-04-202207-04-2022