Ahmet - Hanife Paralı Anaokulu


Vizyon: Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirme de öncü kurum olmak. Bugünün küçüğü yarının büyüğü…

Misyon: Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. • İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, • Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, • Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, • Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir. • Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilme, benlik algısını güçlendirerek, özgüven kazanmasına yardımcı olmak, • Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek. • Öğrenmeye karşı merak ve istek uyandırabilmek öğrenmeyi öğretebilmek, grup dinamiği içinde aktif katılımını teşvik etmek, takım çalışmasının olumlu sonuçlarını yaşamasını sağlamak, gruptaki her üyenin önemli olduğunu hissetmesini sağlamak, kendine ve çevresine karşı sorumluluk bilinci geliştirebilmek, hayal gücünü teşvik etmek, oyun aracılığı, ile zihinsel keşif olanakları sağlamak.

Başarılar: OKULUMUZ ISO 22000 KALİTE BELGESİNE SAHİPTİR. OKULUMUZ TEMİZLİK VE HİJYEN KOŞULLARINA SAHİP OLMASINDAN DOLAYI BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR. OKULUMUZ "BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI"NA SAHİPTİR. OKULUMUZ TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLMUŞTUR. OKULUMUZ ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI YEŞİL BAYRAK SERTİFİKASINA SAHİPTİR. OKULUMUZ ÇEVRE GÜNÜ KATILIM ÖDÜLÜ ALMIŞTIR. OKULUMUZ "OKULUM TEMİZ BELGESİ" ALMIŞTIR. OKULUMUZ 2. YEŞİL BAYRAK ALMIŞTIR.

Saatler: 09:00 - 14:00
Isınma: Kalofiferli(Doğalgaz)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2.BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ OKULUM TEMİZ BELGESİ BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI 2.YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI YEŞİL BAYRAK SERTİFİKASI ÇEVRE GÜNÜ KATILIM ÖDÜLÜ SIFIR ATIK BELGESİ KURUMUMUZ VE ÇALIŞANLARIMIZ TEMA GÖNÜLLÜSÜDÜR.
Sportif Etkinlikler: 3-6 Yaş Çocuk Spor Oyunları Geleneksel çocuk oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Atölye çalışmaları Satranç Turnavaları
Proje Çalışmaları: 1- Beslenme Dostu Okul Projesi 2-Denizli İli Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi 3-Okullar Hayat Olsun Projesi 4-Eko Okul Projesi 5-Beyaz Bayrak 6-Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi 7-Minik Temalar 8-Ebeveyn okulu

Telefon - 0(258) 251 46 40

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ahmethanifeparali.meb.k12.tr

Adres - DOKUZKAVAKLAR MAH. ŞEHİT İSA ÖZMEN CAD. AHMET HANIFE PARALI ANAOKULU BLOK NO: 66 PAMUKKALE / DENİZLİ

Öğretmen :14
Öğrenci :184
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - ŞEHİT İSA ÖZMEN CADDESİ DOKUZ KAVAKLAR MAHALLESİ SOKAK 2049/6 NO:66/A PAMUKKALE /DENİZLİ

Adres - DOKUZKAVAKLAR MAH. ŞEHİT İSA ÖZMEN CAD. AHMET HANIFE PARALI ANAOKULU BLOK NO: 66 PAMUKKALE / DENİZLİ

Ulaşım KARŞIYAKA ve AKVADİ DOLMUŞLARI ile AYRICA 120 HAT NOLU OTOBÜSLER (iniş Şekerci durağı) ve 220 HAT NOLU OTOBÜS (iniş okul önü) İLE ULAŞIM BULUNMAKTADIR (220 HAT NOLU OTOBÜS OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 1 KM.(1000m) UZAKLIKTA OLUP PAMUKKALE İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.