ATIKLARI DÖNÜŞTÜR DÜNYANI GÜLDÜR    e TWİNNİNG PROJESİ

ATIKLARI DÖNÜŞTÜR DÜNYANI GÜLDÜR e TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz Ahmet Hanife Paralı Anaokulu  5 yaş E şubesi öğretmeni Selma KARAKUŞ tarafından yürütülmektedir. Yakın çevremizden başlayarak doğamız ve dünyamızın korunmasının önemini önce öğrencilerimize, onların aracılığıyla velilerimize anlatmak ve bu bilinci kazandırmak istiyoruz. Doğayı seven, koruyan, bilinçli ve çevreci bireyler olarak doğamızı ve kaynaklarımızı korumak, tasarruf etmek, doğaya ve canlılara saygılı bireyler yetiştirmek amacıyla bu projeyi gerçekleştirmeye karar verdik. Planlayacağımız etkinlikleri sadece okul yaşantılarına değil, günlük yaşamlarına ve bakış açılarına da uyarlayarak yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlıyoruz. Çevre soununun küresel bir olay olduğunu ve el ele çalışırsak başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle "Yaşanası bir dünya için sıfır atık" ilkesi ile başlıyoruz.

07.03.2023 550